Alle door ons af te leveren materialen zijn in standaard hoeveelheden verpakt. Vrijwel alle materialen worden na reiniging gesealed.

Het glaswerk wordt verpakt in hygiënische glaskorven. Deze korven kunnen na het evenement in professionele afwasmachines worden gereinigd door middel van osmose water.

Bij het afleveren worden -indien mogelijk- onze bestellingen klaargezet in speciaal vervaardigde rolcontainers die tevens op locatie kunnen worden afgeleverd. De rolcontainers geven u de mogelijkheid om tijdens het evenement materialen die men niet meer nodig heeft op te bergen.

De vrachtwagens van Spijkerman EvenementenVerhuur voldoen allen aan de Euro 5 norm. Hierdoor zijn de vrachtwagens toegestaan in milieuzones.

De vermelde huurprijzen zijn exclusief schoonmaak- en sorteerkosten, deze handelingen kunnen worden verzorgd tegen meerprijs.

Breuk en tekorten worden direct na retournering van de materialen in rekening gebracht tegen vervangingswaarde. De ontbrekende materialen kunnen binnen 14 dagen retour worden gebracht en zullen dan worden gecrediteerd.